GENEL BAŞKANIMIZ ÇALIŞMALARINA HIZ KESMEDEN DEVAM EDİYOR.

Admin 27 Eylül 2018 Dernek Haber 951 -A+
Derneğimiz Genel Başkanı Malül Gazi Mustafa Işık göreve seçildiği günden bu güne gecesini gündüzüne katarak derneğimiz,camiamız için yönetimi ile çalışıyor.Göreve geldiği günden bu güne kısa biz zaman geçmesine rağmen yıllardır ilgisizlik ve ikili ilişkilerin düzenli olmayışından eski yönetim ve başkanın derneği adeta itibrsızlaştırırcasına hal ve tutumlarından dolayı genel merkezimizin kaybettiği itibarı kazanmanın yanısıra camiamız ile ilgili sıkıntıları,yapılması gereken kanuni çalışmaları devlet büyüklerimize ilgili kurum ve kuruluşlara ileterek yeni bir süreci başlatmış durumda.Genel Başkanlığa seçilmesinin üzerinden kısa bir süre geçmesine rağmen Cumhurbaşkanlığı,Genelkurmay Başkanlığı,Baknlıklar,Daire Müdürlükleri,Belediyeler kısacası Ankarada tüm Kamu ve Birokraside varlığını hissettirdi.Bu çalışma,azim ve ilgiden dolayı tüm makamlarında memnun olduğu açık bir şekildede devlet büyüklerimiz tarafından Genel Başkanımız Mustafa Işık ve yönetimine teşekkür edlerek belirtilmektedir.
Resmi büyütmek için üzerini tıklayın...

GENEL BAŞKANIMIZ ÇALIŞMALARINA HIZ KESMEDEN DEVAM EDİYOR.

Derneğimiz Genel Başkanı Malül Gazi Mustafa Işık göreve seçildiği günden bu güne gecesini gündüzüne katarak derneğimiz,camiamız için yönetimi ile çalışıyor.Göreve geldiği günden bu güne kısa biz zaman geçmesine rağmen yıllardır ilgisizlik ve ikili ilişkilerin düzenli olmayışından eski yönetim ve başkanın derneği adeta itibrsızlaştırırcasına hal ve tutumlarından dolayı  genel merkezimizin kaybettiği itibarı kazanmanın yanısıra camiamız ile ilgili sıkıntıları,yapılması gereken kanuni çalışmaları devlet büyüklerimize ilgili kurum ve kuruluşlara ileterek yeni bir süreci başlatmış durumda.Genel Başkanlığa seçilmesinin üzerinden kısa bir süre geçmesine rağmen Cumhurbaşkanlığı,Genelkurmay Başkanlığı,Baknlıklar,Daire Müdürlükleri,Belediyeler kısacası Ankarada tüm Kamu ve Birokraside varlığını hissettirdi.Bu çalışma,azim ve ilgiden dolayı tüm makamlarında memnun olduğu açık bir şekildede devlet büyüklerimiz tarafından Genel Başkanımız Mustafa Işık ve yönetimine teşekkür edlerek belirtilmektedir.

Son olarak Genl Başkanımız Mustafa Işık ve Yönetim Kurulu İç İşleri Bakanımız Süleyman Soylu ile bir toplantı gerçekleştirmiş ve toplantı çok verimli geçmiştir.

Toplantı ile ilgili bir açıklam yapan Genel Başkanımız Mustafa Işık;

“İçişleri Bakanımıza derneğimizi tanıtarak Kamu da çalışan Şehit ve Gazi yakınlarına çıkardığı genelge ile ilgili ve terörle mücadeledeki kararlılıkları için teşekkür ettik.

1.Haftaya  içişleri STK işleri Genel mÜdürü ile çalışacağız onlarda haftaya kadar Çalışacak.Ellerine 2847 Sayılı Kanun ve Abdulkadir Aksu döneminde çıkan başka derneklerin açılmaması ile ilgili yönetmeliği de sunduk.Valiliklere genelge yayınlanacak inşallah bundan sonra bu isimler ve buna yakın isimler deki derneklerin açılmalarını yasaklayacaklar açılanların da sıkı bir denetime tabi tutulacak.

2.İçişleri bakanı talimat verdi Tüm Emniyet Askeriye Jandarma tüm okullarında hiç bir ayrım yapmadan şehit -gazi çocuklarına ek puan ve öncelik verilmesi ile ilgili talimat verdi.

3. Özlük hakları ile ilgili çalışmalar yapılıyor birlikte hareket edeceğiz denildi.

4.İçişleri genel müdürüne bundan sonra derneğimiz ile birlikte çalışmaları hususunda talimat verdi.

5.18 mart ve 19 Eylülde okullara katılımcı olarak görüştüğümüz okul proğramlarını anlattık ekonomik olarak da desteklenmesini ve sunacağımız projelere de destek vereceklerini söyledi.”Dedi.

Afyonkarahisar Şube Başkanlığı olarak sayın Genel Başkanımıza teşekkür ediyor bileri layıkı ile tüm kurum kuruluşlarda temsil ederek hak ve menfaatlerimizn iyileştirlmesi için çalıştığı için teşekkür ederiz.

Whatsapp'ta Paylaş
Facebook'ta paylaş