DERNEĞİMİZ’DE HÜZÜNLÜ VEDA

Admin 12 Şubat 2019 Dernek Haber 984 -A+
Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Afyonkarahisar Şube’sine yıllardır emeği geçen Malül Gazi Muharrem Korkusuz’un kızı Pınar Korkusuz’a dernek binasında hüzünlü veda töreni düzenlendi.
Resmi büyütmek için üzerini tıklayın...

DERNEĞİMİZ’DE HÜZÜNLÜ VEDA

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Afyonkarahisar Şube’sine yıllardır emeği geçen Malül Gazi Muharrem Korkusuz’un kızı  Pınar Korkusuz’a dernek binasında hüzünlü veda töreni düzenlendi.

Adalet Bakanlığı İstanbul Adliyesine memur olarak atanan Malül Gazi Muharrem Korkusuz’un kızı  Pınar Korkusuz’a Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanı İsmail Kumartaşlı ve dernek üyesi şehit aileleri ve gaziler tarafından veda töreni düzenlenerek başkan Kumartaşlı tarafından teşekkür plaketi takdim edildi. Başkan Kumartaşlı bir konuşma  yaparak duygularını dile getirdi.Kumartaşlı; “Uzun yıllardır derneğimizin bir parçası haline gelmiş olan ve saygısı, güvenilirliği, çalışkanlığı ile takdirlerimizi,sevgilerimizi kazanan Pınar kızımız çok zorlu bir süreçten geçti sınavlara hazırlandı,mülakat sınavlarını geçti ve bu gün memur olarak İstanbul Adliyesine atandı.Gururluyuz,sevinçliyiz bir o kadarda hüzünlüyüz o bizim bir kızımız evladımızdı.Bizler yokluğunu hep hissedeceğiz.Ama onun geleceği bu iş memuriyet hayatında ve hayatının her anında desteğimiz onunla olacak biz onun abisiyiz.Yeni iş hayatında başarılar dileriz”dedi.

Adalet Bakanlığı İstanbul Adliyesine memur olarak atanan Malül Gazi Muharrem Korkusuz’un kızı  Pınar Korkusuz ise “Dernek bizim evimiz idi,İsmail abim benim iş verenim veya başkanımdan öte abim di.Ders çalışmama hep teşvik etti,müsade etti,atama sürecinde tüm imkanlarını seferber ederek en üst düzeyde referans oldu ve referans sağladı.Dernek benim hayatıma çok şey kattı.Bu anlamda tüm şehit anne babalarımıza gazilerimize ve ismail abime teşekkür ediyorum”dedi.

Whatsapp'ta Paylaş
Facebook'ta paylaş