ÇOBANLARLI GAZİMİZ P.UZM.ÇVŞ.AHMET KANDEMİR DERNEĞİMİZİ ZİYARET ETTİ.

Admin 13 Aralık 2017 Dernek Haber 1446 -A+
16 Ekim 2017 tarihinde
Resmi büyütmek için üzerini tıklayın...

ÇOBANLARLI  GAZİMİZ P.UZM.ÇVŞ.AHMET KANDEMİR DERNEĞİMİZİ ZİYARET ETTİ.

16 Ekim 2017 tarihinde "Irak Kuzeyi Zap bölgesinde, teröristler  tarafından el yapımı patlayıcının infilak ettirilmesi ve çıkan çatışma sonucunda 2 kahraman silah arkadaşımız şehitolmuş, biri ağır olmak üzere 3 kahraman silah arkadaşımız yaralanmıştı. Yaralı Gazilerimizden biri aslen Çobanlar ilçe nüfusuna kayıtlı İzmir’de ikamet eden P.Uzm.Çvş.Ahmet Kandemir Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Afyonkarahisar Şubesi Başkanı İsmail Kumartaşlı’yı dernek binasında ziyaret etti.

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Afyonkarahisar Şubesi Başkanı İsmail Kumartaşlı “Gazimiz şükür sağlığına kavuyor hain saldırıda gazimiz bir gözünü kaybetti.Tedavileri devam ediyor,bizler Afyonkarahisardaki tüm gazilerimizin olduğu gibi il dışında ikamet eden gazilerimizinde klavuzu moral kaynağı,dayanağı,yol göstereni olmaya çaışıyoruz.Gazimize ulaştık Çobanlarlı olmasına rağmen İzmirde ikamet ediyor artık bizim ailemizin bir ferdi o dedi.Kumartaşlı:Âmâ tüm dünya şunu bilmeli ki biz her yaşta şehit olmaya hazırız devletimiz bize görev verirse şehadete koşarak gideriz. Bizde bu ruh oldukça bizi kimse hiçbir güç bizi durduramaz bu ruh dosta güven düşmana korku vermektedir. Tüm Şehitlerimize Allahtan rahmet gazilerimize sağlık diliyorum. Artık Gazimiz iyileşmeye başladı bu gün de derneğimize ilk defa ziyarete geldi inşaallah sağlığına tamamen kavuşacak ”Dedi.

Gazi Kandemir Başkan Kumartaşlıya teşekkür ederek “Ben yaralandıktan sonra tedavilerim devam ederken beni İsmail abi telefonla aradı İzmirde ikametin önemli değil bizim kardeşimizsin her zaman kafanda ne olursa soru olarak 24 saat arayabilirsin diyerek bundan sonraki süreç hakkında bilgiler verdi,fotoğrafımı isteyerek dernek duvarına asacağını söyledi bende eşimle bu gün ismail abimi ziyarete geldim bu gün gazi olduğumu hissettim.Dernek çok güzel resmimi gördüm duygulandım Allah İsmail abimden razı olsun bundan sonra ne oalcağımı hayatımın ne şekilde şekilleneceğini bilmiyordum beni her konuda aydınlattı.İçim rahat” dedi.

Whatsapp'ta Paylaş
Facebook'ta paylaş