BAŞKAN KUMARTAŞLI GAZİMİZİN KIZI PINAR’IN NİKAH ŞAHİDİ OLDU.

Admin 18 Ağustos 2018 Dernek Haber 1171 -A+
Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği İsmail Kumartaşlı Malül Gazi Muharrem Korkusuz’un kızı ve derneğimizde görevli olan Pınar Korkusuz’un Nikah Şahidi oldu.
Resmi büyütmek için üzerini tıklayın...

BAŞKAN KUMARTAŞLI GAZİMİZİN KIZI PINAR’IN NİKAH ŞAHİDİ OLDU.

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği İsmail Kumartaşlı Malül Gazi Muharrem Korkusuz’un kızı ve derneğimizde görevli olan Pınar Korkusuz’un Nikah Şahidi oldu.

Başkan Kumartaşlı Nikah töreninden sonra bir açıklama yaparak duygularını dile getirdi.Kumartaşlı; “Uzun yıllardır derneğimizin bir parçası haline gelmiş olan ve saygısı,güvenilirliği,çalışkanlığı ile takdirlerimizi,sevgilerimizi kazanan Pınar kızımız bu gün evleniyor.Mutluyuz bu gün, o bizim derneğimizin bir parçası o bizim kızımız evlenip yuva kurması bizleri duygulandırdı.Bir Ömür boyu mutluluklar diliyoruz genç çiftimize.”dedi.

Nikah Törenine çok sayıda Şehit Ailesi ve Gazimiz de katıldı.

Whatsapp'ta Paylaş
Facebook'ta paylaş