AFYONKARAHİSAR SAĞLIK SEN YÖNETİM KURULU ÜYESİ VE DEVLET HASTANESİ DELEGESİ DERNEK BAŞKANIMIZI ZİYARET ETTİ

Afyonkarahisar Sağlık Sen Yönetim Kurulu Üyesi Osman Aktaş ve Afyonkarahisar Devlet Hastanesi Delegesi Hatice Göktaş derneğimiz Türkiye Harp Malülü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanı İsmail Kumartaşlı'yı ziyaret ettiler.

Devamı » 31 Ekim 2018

KOMUTAN VE BAŞKAN KUMARTAŞLI'DAN ŞEHİT BABAMIZA GEÇMİŞ OLSUN ZİYARETİ

Afyonkarahisar Garnizon Komutanı Tuğg. Özdemir Şan adına Afyonkarahisar Merkez Komutanı Topçu Kd.Alb.Fatih Sağdıç, Afyonkarahisar Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Zekai İnan, Karaca ören Belediye Başkanı Muhterem Algül,Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanı İsmail Kumartaşlı, Çay İlçesi Karacaören Beldesinde İkamet Eden Şehit P.Uzm.Çvş. Mehmet ESEN'in babası Şehit babası İbrahim Esen'i ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini bildirdi.

Devamı » 31 Ekim 2018

KOMUTAN VE BAŞKAN KUMARTAŞLI'DAN ŞEHİT ANNEMİZE HASTANEDE ZİYARET

Programa Afyonkarahisar Garnizon Komutanı Tuğg. Özdemir Şan adına Afyonkarahisar Merkez Komutanı Topçu Kd.Alb.Fatih Sağdıç, Afyonkarahisar Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Zekai İnan, Karaca ören Belediye Başkanı Muhterem Algül,Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanı İsmail Kumartaşlı, Çay Devlet Hastanesinde tedavi gören Şehit J.Uzm.Çvş. Gökhan Şengül’ün annesi Şehit annesi Emine Şengül’ü ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini bildirdi.

Devamı » 31 Ekim 2018

ÇUKURCA ŞEHİDİMİZ FATİH AK DUALAR İLE ANILDI

31 Ekim 2016 tarihinde Hakkari Çukurca’da teröristlerin hain saldırısı sonucu şehit olan Çay Karacaörenli Şehidimiz Şehit P.Uzm.Çvş.Fatih Ak Şehadetlerinin ikinci yılında Çay Karacaören kasabasında dualar ile anıldı.

Devamı » 31 Ekim 2018

GAZİMİZ TUNCAY ESENLİK TRAFİK KAZASI GEÇİRDİ.

Afyonkarahisar Fethibey kasabasından derneğimiz üyesi 20-05-1994 tarihinde tuncelide teröristler ile girdiği çatışma sonucunda malül gazi olan Malül Gazi J.Er Tuncay Esenlik trafik kazası yaptı.

Devamı » 31 Ekim 2018

BAŞKAN KUMARTAŞLI TEPKİ GÖSTERDİ “SOĞUKTA “DÖNÜN” EMRİNİ VERMEYENDEN HESAP SORULSUN”

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanı Malul Gazi İsmail Kumartaşlı, Kocatepe Parkı Atatürk Anıtı’nda dün çelenk töreni sonrası gaziler ve şehit babalarının destek verdiği bir açıklama yaptı.

Devamı » 31 Ekim 2018

BAŞKAN KUMARTAŞLI “ASIL BEDELLİ ASKER BİZİZ”

TÜRKİYE Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanı İsmail Kumartaşlı, şehit yakınları ve gazilerle birlikte yaptığı açıklamada, bedelli askerlik söyleminin 'ücretli askerlik' şeklinde değiştirilmesini istediklerini söyledi. Kumartaşlı,

Devamı » 30 Ekim 2018

GENEL BAŞKANIMIZ MUSTAFA IŞIK KIRIKKALE MİLLETVEKİLİ AV. HALİL ÖZTÜRK’Ü ZİYARET ETTİ.

Derneğimiz Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Genel Başkanı Malül Gazi Mustafa IŞIK,Türkiye genelindeki çoğu şehit ailemiz ve gazimizin hukuki işlerini başarı ile takip eden derneğimiz Genel Merkezi ve Şubelerinin Hukuk danışmanı,MHP Kırıkkale Milletvekil Av.Halil Öztürk’ü makamında ziyaret etti.

Devamı » 30 Ekim 2018

29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI İLİMİZDE TÖREN GEÇİŞİ İLE DEVAM ETTİ

29 Ekim Cumhuriyet Bayramının 95'inci yılı Cumhuriyet Meydanı’nda yapılan programla büyük bir coşku içinde kutlandı.

Devamı » 30 Ekim 2018

CUMHURİYET BAYRAMI RESEPSİYONU ŞEHİT AİLELERİ VE GAZİLERİN KATILIMIYLA YAPILDI

Cumhuriyet Bayramının 95. yıldönümü dolayısıyla İl Protokolü, Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanı Malul Gazi İsmail Kumartaşlı,Şehit ve Gazi yakınları, Başarılı sporcular, Sivil Toplum Kuruluşları temsilcileri ve toplumda tüm kesimlerin katıldığı resepsiyon düzenlendi.

Devamı » 30 Ekim 2018

GENEL BAŞKAN DAN 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAM MESAJI.

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Geel Başkanı Malül Gazi Mustafa IŞIK 29 Ekim Cumhuriyet bayramı Münasebetiyle bir mesaj yayımladı.

Devamı » 30 Ekim 2018

29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI KUTLAMALARI ATATÜRK ANITINA ÇELENK SUNMA TÖRENİ İLE BAŞLADI.

Bu yıl 95. yıldönümünü kutladığımız Cumhuriyetin ilanı dolayısıyla Kocatepe Parkındaki Atatürk Anıtı'na çelenk sunma töreni düzenlendi.

Devamı » 30 Ekim 2018