ALB.SAĞDIÇ VE KUMARTAŞLI’DAN MAREŞAL FEVZİ ÇAKMAK OKULUNA ZİYARET

Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehitler Dul ve Yetimleri Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanı Malul Gazi Piyade Uzman Çavuş İsmail Kumartaşlı, Afyonkarahisar Garnizon Komutanlığı Şehit Gazi İşlem Subayı Topçu Kıdemli Albay Fatih Sağdıç, Afyonkarahisar Merkez Komutanı Piyade Yüzbaşı Hanifi Savaş ve Dernek Başkan Yardımcısı Şemsettin Atacan’dan oluşan bir heyet, İlimizin en gözde okullarından olan Mareşal Fevzi Çakmak Okulu Müdürü Asım İlaslan’ı makamında ziyaret etti.

Devamı » 16 Şubat 2018

ŞEHİTLERİMİZ DUALARLA ANILDI

Selçuklu Camii heyeti tarafından Türk Silahlı Kuvvetleri'nin Afrin'de terör örgütlerine yönelik düzenlediği Zeytin Dalı Harekatı'nda mücadele eden ve şehit olan askerler için hatim duası yapıldı

Devamı » 16 Şubat 2018

ALB.SAĞDIÇ VE KUMARTAŞLI’DAN BAŞKAN BOZKURT’A ZİYARET

Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehitler Dul ve Yetimleri Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanı Malul Gazi Piyade Uzman Çavuş İsmail Kumartaşlı, Garnizon Şehit Gazi İşlem Subayı Topçu Kıdemli Albay Fatih Sağdıç, Merkez Komutanı Yüzbaşı Hanifi Savaş ve Şuhut Jandarma Bölük Komutanı Ümit Şevik ve Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Afyonkarahisar İl Müdürlüğü Yetkililerinden oluşan heyet, Şuhut Belediye Başkanımız Recep Bozkurt’u makamında ziyaret etti.

Devamı » 15 Şubat 2018

ŞEHİT POLİS MEMURU RECEP SEVEN GÖZYAŞLARIYLA SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

Elazığ’da aracın takla atması sonucu şehit düşen polis memuru Recep Seven, Afyonkarahisar’da düzenlenen törenin ardından gözyaşlarıyla son yolculuğuna uğurlandı.

Devamı » 16 Şubat 2018

ŞEHİT VE GAZİ ÇOCUKLARININ HER ZAMAN YANINDAYIZ

Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanı İsmail Kumartaşlı ve Dernek Yönetimi, Afyon Eğitim Vakfı’nı ziyaret etti. Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası ile Afyon Eğitim Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser ve Afyon Eğitim Vakfı Genel Sekreteri Emekli Albay Murat Diker, şehit ve gazi çocuklarının tüm yanında olduklarını belirtti.

Devamı » 13 Şubat 2018

ŞEHİDİMİZ VAR AFYON BAŞIMIZ SAĞOLSUN

Siirt'ten Elazığ'a rapor için hasta getiren polislerin bulunduğu araç takla attı. Kazada İlimiz Emirdağ ilçesi Gözeli nüfusuna kayıtlı Polis Memuru Recep SEVEN şehit oldu. 1 kişi’de  hayatını kaybetti, 2 kişi de yaralandı.

Devamı » 10 Şubat 2018

ŞEHİDİMİZ ÖMER BİLAL AKPINAR GÖZYAŞLARI İÇİNDE SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

Türk Silahlı Kuvvetleri’nin Suriye’nin Afrin kentinde sürdürdüğü ‘Zeytin Dalı Harekâtı’nın 19’uncu gününde şehit olan 2 askerden 22 yaşındaki aslen Afyonkarahisar’ın Çay ilçesinden olan ve uzun zamandır Safranbolu’da ikamet eden Piyade Astsubay Kıdemli Çavuş Ömer Bilal Akpınar’ın cenazesi, Karabük’ün Safranbolu ilçesinde gözyaşlarıyla toprağa verildi.

Devamı » 09 Şubat 2018

ŞEHİT BABAMIZ İLYAS GÖKTAŞ VEFAT ETTİ.

31-08-1996 tarihinde Gaziantep Nizip’te Şehit Olan Şehit Tankçı Er Mehmet Göktaş’ın Babası Şehit Babamız İlyas Göktaş vefat etti.

Devamı » 08 Şubat 2018

AFYON ÇAY'DAN ŞEHİDİMİZ VAR

İlimiz Çay Nüfusuna Kayıtlı Piyade Astsubay Kıdemli Çavuş Ömer Bilal Akpınar Afrinde Şehit Olmuştur.

Devamı » 08 Şubat 2018

BAŞKAN KUMARTAŞLI VE YÖNETİM KURULUNDAN HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanı İsmail Kumartaşlı ve yönetim kurulu üyesi şehit aileleri ve gaziler Aile ve Sosyal Politikalar Afyonkarahisar İl Müdürü Şehit Gazi İşlem Müdürü Dursun Aslan’ın tayini çıkmasından sonra Şube Müdürlüğü görevine atanan Veysi Demir’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Devamı » 02 Şubat 2018

BAŞKAN KUMARTAŞLI’DAN HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanı İsmail Kumartaşlı ve yönetim kurulu üyesi şehit aileleri ve gaziler Aile ve Sosyal Politikalar Afyonkarahisar İl Müdürü Alper Sezer’in Eskişehir’e çıkmasından sonra il müdürlüğü görevine vekaleten atanan Zekai İnan’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Devamı » 01 Şubat 2018

AFYONKARAHİSAR'DA "BEN DE ASKER OLMAK İSTİYORUM" KAMPANYASI..

Afyonkarahisar'da çok sayıda vatandaş, Zeytin Dalı Harekatı'na destek amacıyla gönüllü askerlik başvurusunda bulundu.

Devamı » 01 Şubat 2018